Programma kermis 2019

Helaas, jammer.... maar onze huisband 'Anderkovver' heeft per abuis een dubbele boeking gemaakt. Hier kunnen ze niet meer onderuit! Maar beste kermisgangers niet getreurd...….. 'Anderkovver' heeft op het laatste moment een geweldige vervangende Belgische topband voor ons geregeld. Komt dat zien op dinsdag 20 augustus a.s. Ze heten 'De Spikes", De Spikes hebben een zeer uitgebreid reportoire van Rock, New Wave en de beste 90's dance schlagers en natuurlijke het Nederlandse en Belgische levenslied.

Kijk voor meer info op hun site: www.despikes.com 

Hieronder enkele foto's van de band:

spikes2018-rodepakken1.jpg

despikesfoto1.jpg

despikesfoto2.jpg

Dus komende dinsdag gaat gewoon het dak eraf, maar alleen nu dan met 'De Spikes". Alvast bedankt daarvoor! Wij vinden het vervelend voor de vele fans in Leende van 'Anderkovver'. Maar geen paniek, volgend jaar op kermisdinsdag 18 augustus 2020 zijn ze weer bij Cafe Roothans.

Het is weer bijna kermis in Lind. Vanaf zaterdag 17 augustus a.s. gaat het dak er weer af in de feesttent bij Cafe Roothans. Zaterdagavond gaan we meteen knallen met Dj Miss Faith. Dus zorg dat je er bij bent.

djmissfaith.jpg

Het verdere programma vindt je hieronder:

posterkermis2019.png

Op kermismaandag vindt het Jong Nederland Toeptoernooi weer plaats. Dit toernooi dat dit jaar voor de 16 keer georganiseerd wordt telde vorig jaar maar liefst 176 deelnemers. Inschrijven kan tussen 12.00 en 13.00 uur. Aanvang van dit toernooi 13.00 uur.  Hieronder zie je de wisselbeker met de winnaars van de afgelopen jaren:

wisselbekertoeptoernooi1.jpgwisselbekertoeptoernooi2.jpg